Furiene

sandra.h.jansen@gmail.com

Sandra var ferdigutdannet som barnehagelærer fra Høyskolen i Telemark i 2011 og har etter det jobbet som Pedagogisk leder i to andre barnehager. Hun har også blant annet hatt en praksisperiode i India og er kurset i klimaendringer og biologisk mangfold. Fordypningsfaget hennes er friluftsliv. Sandra jobber som 50% styrer og 50% pedagogisk leder.

inebp@hotmail.no

Ine tok førskolelærerutdanning ved Høyskolen i Bergen fra 2008-2011 med fordypning i flerkulturell barnehage. Hun har jobbet i flere barnehager før hun startet hos oss så dette er en dame med mye erfaring fra barnehage hverdagen. Hun er utadvendt, sosial og positiv. Ine ser på problemer som utfordringer og gir seg ikke før hun har løst dem. Det er viktig for Ine og hjelpe barna og takle utfordringer og gi de en trygg havn. Ine jobber hos oss som 70% Pedagogisk leder når Sandra tar seg av styreroppgavene på kontoret. Ine skal jobbe for Anita på fredager. De dagene hun ikke jobber er hun tilgjengelig som ringe vikar.

anita.olslund89@gmail.com

Anita var ferdigutdannet fra Høyskolen i Telemark sommeren 2017. Hun har jobbet her i Fure som barnehageassistent i fem år før hun tok utdannelsen også. Fordypningsfaget hennes er material og digital utforskning. Anita jobber 80% hos oss nå, og skal være med de største barna.

Torkell Øynes Hansen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Torkell er ringe vikar som er utdannet barne og ungdomsarbeid med kurs i spesial pedagogikk

Stilling: Vikar

Marius er ringe vikar hos oss, men jobber fast mandag, tirsdag, onsdag og fredag. Han er utdannet personlig trener og videreutdanner seg innen ernæring.

linda_8b@hotmail.com

Linda har nå jobbet i Fure barnehage i 6 år som barnehageassistent. I hovedsak nede på småbarnsavdelingen Ekorn, men også litt oppe på Rev. Linda har også et ekstra ansvar for matlaging, menyer og innkjøp for dette ved Fure. Linda er nå i Mammapermisjon :)

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Mari er nå ut i mammapermisjon. Mari jobber 100% hos oss som pedagogisk medarbeider. Mari har også ekstra ansvar for mye av det økonomiske ved Fure.

gruppe 1

gruppe 2